Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Overvægtig & Mobning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.

syntes virkelig du skal sige det til dine forælder de vil forstå dig og hjælpe.
du kan sige det til en lære at du bliver kald visse ord og at du vil gerne have det skal stoppe. fordi det er slæt ikke ok at kalde folk de ord! hvis du har nogle venner kan du sige det til dem og de vil nok også hjælpe dig.

du skal ikke tage dig af de ord de kalder dig det er bare fordi de er misundleg på dig og din pæne krop! det kan godt være du er overvægtig men du er stadig pæn. har ikke mødt dig men er sikker på det (vil ikke lyde seksuel) lad det gå ind a det ene øre og ud af det ande!

you can do it!

mvh klara 🙂

  • Klara :), Pige, 12 år

Hej pige på 13.
Syntes virkelig at du skal snakke med din lære om det eller en anden voksen på din skole som kan hjælpe.
Men hvis der ikke sker noget ved det vil jeg Anbefale at du tager en alvorlig snak med dine forældre og fortæller dem hvordan du har det i skolen.
Børn skal ikke blive behandlet såden, så er det bedst at få gjordt noget ved det.
Kh. Lara

  • Lara, Pige, 14 år

Kære pige <3
Jeg har selv oplevet det med at blive kaldt øgenavne, som man faktisk ikke kan lide. Jeg var nemlig engang selv overvægtig, hvor jeg blev mobbet dagligt. Jeg vil derfor råde dig til at gå til den lærer du har det bedst med, og hvis det ikke hjælper, så gå til dine forældre. Jeg håber det bedste på dine vegne.
Kh. mig <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat