Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Neglebidning

Hej,

jeg er en pige på 13 år, jeg har bidt negle hele mit liv, og kan ikke stoppe.

Mine negle er rigtig grimme og mine veninder mobber mig med dem.

Hjælp, hvordan stopper jeg?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

De er ikke dine veninder hvis de mobber dig så er de “fake frinds”

  • En person, Pige, 10 år

Hej pige på 13 år.
Jeg virker måske lidt ung til at svarer på dette spørgsmål men jeg har bidt negle før.

Jeg stoppede faktisk i år og det kan du også.
Mine negle er pæne og lange og jeg er meget glad for resultatet.

Jeg opfordre dig til at købe en stop negle bindings medicin og putte det på dine negle. For når du så prøver at bide dem så har du en grum smag i munden som nok ingen kan lide.

Hvis du ikke for lov til det så find noget som kom advare dig så du stopper. Måske put et papir eller noget på din negl så når du bider så kan du mærke hov det skal jeg ikke.

Bare nogle tips og tricks som jeg brugte.
Det kan tage lidt tid men det er det værd

K.h. Pigen Shrek på 11 år

  • Shrek, Pige, 11 år

Hej pige på 13 der findes et negle lak lag du kan lægge på neglende som smager ret så forfærdeligt og hvis du kommer til at putte dine negle i munden vil du med de samme tage hånden ud igen begrund af det lag. Du vil automatisk stoppe samtidig med at neglelakken falder af.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat