Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobning på efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis det virkelig er noget du har det skidt med så fortæl det til en lærer. Måske sige at læren skal sige det lidt mere som om hun har lagt mærke til det i stedet for at det kommer direkte fra dig, for det kan jeg godt forstå er træls!. Ellers glæd dig til sommerferie for efter ferien skal du ikke se dem igen
Kh Mig✨

  • E, Pige, 13 år

Tag fat i en voksen eventuelt. Det er ikke okay at de behandler dig på den måde og det skal du ikke finde dig i. At hive fat i en voksen kunne nok hjælpe dig en del. Jeg synes det godt at du trives godt på skolen, men håber virkelig at der bliver gjort noget ved mobberiet. Sender kram x

  • Anonym, Pige, 15 år

Hvis du siger fra, stopper de ellers skal du sige det til forstanderen/lærer :))
all facts no cap my g

Fortsat god søndag og husk at børste dine tænder

  • Geo, Angrebs helikopter, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat