Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mobning med mine ører

hej alle håber i kan hjælpe mig.

jeg vil bare sige mine venner driller mig

med mine store ører,

og hver gang jeg siger de skal stoppe,

så stopper de aldrig

og jeg er ved at tro de hader mig.

hjælp mig med at fortælle,

hvad der kan hjælpe mig for at de stopper.

de driller mig med dumbo…:(

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du er smask som du er! Hver dig selv! Og giv aldrig op!

  • Kris, Både dreng og pige, 11 år

Hej. Jeg bliver/blev selv drillet pga min krop/den måde jeg er af mine (gamle) venner, og jeg kan fuldt ud forstå hvordan du har det. Jeg synes du skal tænker over hvordan dine venner er over for dig i det store eller sådan vil de hjælpe dig i andre situationer. Jeg vil sige at det muligvis er en god ide at tænke lidt over de venskaber, ellers find den/de person(er) du er tættest med og snak med dem om det.

Håber det kunne hjælpe<33

  • Slay person, 14 år

Jeg synes du skal ignorerer dem lidt tid og vis det bliver ved så sig det nogen.Det hjalp for mig da jeg blev drillet med at jeg var tyk og havde en anden hudfarve.HELD OG LYKKE!

  • L, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat