Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobning

Hej

min ven han bliver drillet med han er tyk

og jeg ved ik helt hva jeg skal gøre

jeg har skrevet til ham at det handler ik støreslsen på kroppen

det handler om det der er inden i

kan du hjælpe?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12
Det er dejligt at du tænker på din ven, og du skriver at det er lige meget med hans størrelse. Du kan desværre ikke rigtig gøre noget, men prøv at blive ved at sige at han er okay som han er, sig at han er helt perfekt som han er, sig alt mugeligt:) det kan være det hjælpere lidt mere:)
Held og Lykke
Kh mig:)

  • Den søde:), Pige, 12 år

Hej!
Jeg tror ikke du kan gøre så meget, hvis de kun driller ham med at han er ‘tyk’ . Hvis nu han blev mobbet på den dårlige måde, og du så tror at det er bedst for ham hvis der er en voksen eller lærer der kender til det, så kan du hjælpe ved at spørge ham om han har brug for at det bliver taget meget seriøst, og at der bliver gjort noget ved det! Det er egentlig meget godt at du støtter ham, godt han har en ven som dig! 🙂

-Venlig hilsen mig

  • Person, Pige, 13 år

Hey søde!
Forstår det ikke er nemt og at du gerne vil hjælpe din ven men jeg synes du skal snakke med at og lad ham vide at han er god nok og måske prøve at sige til dem der mobber ham at det ikke er ok. Ved det lyder ret så svært men du kan også sige det til din lærer de vil nok hjælpe ham (hvis altså i går på samme skole) ❤️
Håber det hjalp lidt
Kh mig

  • :p, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat