Brev

Mobet

JEG ER BLEVET MOBET MED AT JEG ER TYG.

HVAD SKAL JEG SIGE TIL DEM.

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Søde søde du. Det er overhoved ikke okay at de siger til dig…. Har du ikke lyst til at skrive eller ringe til BørneTelefonen 116111 du kan også gå ind på chatten søde du? De er rigtigt søde….

  • Hejsa, Pige, 14 år

Hej pige selvfønlig er det ikke ret at blevet mobbet med at du er tyk. Måske du skulle sige det til dine forældre eller din lære eller hvis du har mod på at sige stop til de, der mobber dig alså sove fra over fra dem. Du kunne også ringe til 116111 du kan måske hjælpe dig lidt mere.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej Pige på 9
Du skal helt klart være TOTALT ligeglad. Grunden til at de gør det er fordi at de vil have en reaktion og vis du bare ignorere dem så tror vi det vil gå over med tiden og du er helt sikker ikke tyk og sikkert super smuk som du er

Hilsen De hjælpende piger

  • Anonym Og Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat