Brev

Mobbet og tvunget til at blive

Jeg bliver mobbet i min klasse

mine forældre og lærere gør hvad de kan

men det fortsætter og jeg kan ikke bare flytte skole.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Altså nu siger jeg bare hvad jeg vil gøre jeg ved ikke 100% om det virker men jeg vil råbe STOOOOOOOOOP NUUUUUUUU JEG GIDER IKKE FINDE MIG I MERE!!!! Jeg hved ikke om det er det rigtige men det er det jeg vil gøre💗

  • Hejsa, Pige, 14 år

Kære pige på 13 år.
hvor er jeg ked af at høre, at du bliver mobbet.
Jeg har selv været der, jeg er sikker på du nok skal finde en løsning med dine forældre.
Du nævner at du ikke bare kan flytte skole, men hvorfor dog det, når du ikke trives på din nuværende skole?
jeg tænker hvis du fik snakket med dine forældre om det, at i måske kunne finde en løsning? jeg er selv flyttet skole er jeg er så glad, det var den bedste beslutning. Jeg håber du finder ud af det, og at mobningen stopper.

Kh pige, 15 år <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige jeg ved godt det er svært for er selv blivet mobbet men så begyndte jeg at høre Tessas sang og prøvede at spørge hvor for de sage det og begyndte at sige til mig selv jeg er mega sej jeg bestyrer mega meget og til min klasses titil uddeling bliv jeg den modig det hade jeg aldrig troet ville ske men det kan være sig

  • Pigen der synes du er sej, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat