Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mobbet

jeg bliver mobbet i skolen

fordi jeg har en lille tissemand

Dreng, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde du. Det er sejt du skriver herind og det er ikke okay at andre mobber dig. Der er ingen der fortjener at blive mobbet. Heller ikke dig❤️ Nu skriver du at du er 9 år gammel og når man er den aller er man ikke så meget begyndt at komme i puberteten. Pigerne kommer faktisk også oftest hurtigere i pubertet og nu hvor du er 9 år så er der også lidt tid til det. Ligesom med pigers bryster så vokser din tissemand nok til du er omkring de 20 år og det er helt normalt ikke at have en stor tissemand…. og du er helt præcist som du skal være. Du må ikke blive ked af det. Når man siger sådan noget er det fordi man selv måske er usikker men når man er på din alder tror jeg heller ikke man tænker så meget over hvordan det mon selv ville være at få sådan noget at vide. Du er god nok som du er… snak med far eller mor om det eller vis dem den her besked du så flot har sendt til os. Kh Sara

  • Sara, Pige, 14 år

Det er ikke iorden at de driller dig. Synes du skal sige det til din klasselærer så du kan få det stoppet. Nogle på din alder er måske bare en smule dårligt opdragede og tror det er sejt at mobbe.

Og der er altså ikke noget galt med at have en lille tissemand. Min tvillingebror havde også engang en lille tissemand, men med tiden som han er vokset er den blevet stor og det skal din nok også blive ❤️

  • Emilia, Pige, 15 år

Virkelig et godt svar fra Sara, som har ret i alt hun siger. Det ikke I orden at mobbe, jeg synes du skal sige det til dine forældre, fortæl det gør dig ked af det, og så kan de tag en snak med din lærer, så der kan blive gjort noget ved det.

Du skal slet ikke være ked af størrelsen på din tissemand. Den er fin som den er, og det ikke størrelsen der er vigtig her i livet, slet ikke for os piger. Faktisk kan mange piger bedre lide en lille tissemand, fordi det betyder at du som dreng, generelt er bedre til at behandle en pige på en sød måde . Stolt på mig kære, du skal non klare den, lad vær med at nyt til dem der mobber dig.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat