Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobbet!!

Hej

jeg bliver mobbet fordi jeg er så god til matematik og dansk

så siger de jeg er ikke sammen med Nordre.

Jeg har kun. en ven og hun er min bff.

Alle andre mobber mig hvad vil i gøre i mit sted!!😀😀

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej.
mig og min veninde synes at hvis de bliver ved så synes vi at du skal snakke med en lærer om det og med dine forældre og vi synes også du ikke skal lytte til hvad de siger fordi vi tror du virker som en rigtig sød pige og du har sikkert også en rigtig god Bff som altid vil støtte dig og prøv og snak med hende hvordan du har 🙂

  • anonym, Pige, 11 år

De er bare jaloux. Det er mega sejt at være god i skolen! Jeg ville foreslå, at du snakkede om mobningen med din lærer, så hun/han kan tale om det i klassen. Det er nemlig ikke okay. Hvis dine klassekammerater fortsætter med at være irriterende, kan du jo bare svare igen – “og hvad så?” f.eks.. Ellers prøv at ignorere dem og hold dig til din BFF. Så går det nok snart over.

Hvis det overhovedet ikke bliver bedre og mobningen fortsætter, skal du tale med dine forældre over det.

  • pop, Pige, 15 år

Hej pige på 11, jeg tror de er jaloux , hvem gider ikke, at være gode til dansk og matmatik. Og en/1 RIGTIG God ven, er bedre en ti/10 false venner, men kan godt se, at du nok er alene når hun er syg eller til tandlæge og sådan. Måske skulle du blive venner med nogle fra de andre klasser. Der er sikkert nogle søde personer I din skole. Men hvis du stadig bliver mobbet så snak, med en lærer eller dine forældre(en eller flere voksne) Håber du kunne bruge det😉😊 Og jeg tror og håber ikke du bliver mobbet længere❤
Kh *****

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat