Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine venner gider ikke at stoppe

Mine venner bliver ved med at sige alt muligt til mig

de driller mig med mit navn, mit ansigt

og den måde jeg er på

og jeg siger til dem de skal stoppe

men de siger det bare er en joke og forsætter! 🙁

hvad skal jeg gøre kærlig hilsen en pige på 12

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

De der “venner” De er virkelig bare ikke nogle rigtige venner, jeg synes du skal kære at sætte dine grænser og så skal du råbe højt. Og er der ikke nogle andre du kan begynde at snakke lidt med så? Jeg syntes enten at du skal få sagt STOP En gang for alle. Ellers så skal du simpelthen finde nogle ægte venner. Kh en pige💓

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejj.
Måske du kunne prøve at sige det til dine forældre, eller din lærer? Jeg ved godt det måske ik altid er så fedt at sige, da de måske bliver sure på dig. Men jeg tror du enden skal gøre det eller måske se om det stopper ad sig selv.
Håber du finder en løsning<3

  • Nissen, Pige, 12 år

tro mig der er en grænse og de er gået over den.
bare fordi din “venner” siger det er en joke skal de ikke gøre det. det kan være svært at sige stop men det de gør er ikke ok. hvis ikke de vil stoppe syndes jeg du skal sige det til en voksen.
og det er bare så nemt at sige noget er en joke men det er ikke altid en.

håber det kan hjælpe

  • a, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat