Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mindst

jeg er ikke høj eller mange år.

nogen gange er det rigtig svært nogen gange.

nogen bagtaler også mig.

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

det er felt fint at være mindst og prøv og ignorere dem der bagtaler dig eller sig det til nogle helst fx jeg or også mindst og bliver bagtalet jeg syndes heler ikke det er rat men når jeg fik talt med en så blev det meget bedre så jeg ville give råd på at tale med en

  • Julius, Dreng, 12 år

hej pige
jeg ved godt hvordan det føles er selv den anden laveste i min klasse😊 men der er ikke noget at gøre ud over at håbe på at man vokser noget mere i løbet af året. ved desværre ikke ret meget om at blive bagtalt men det bedste jeg kan sige er at fortælle det til en voksen du stoler på
Håber det hjalp🙏

  • anonym, Pige, 13 år

hej jeg er meget lav slev og er også blivet bagtalt og mobbet og du skal bare sige fra og fokuser på dig slev du har ikke brug for dem vis de bagtaler dig så er det bare synd for dem og bare fordi at man er lille så er man stærk slay all day bare sig fuck dem og de er bare nogle idoter

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat