Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min vægt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige.
Det lyder super hårdt og ubehageligt, og det er slet ikke okay det de gør. Jeg vil først og fremmest sige at du er helt perfekt som du er, og du er sikkert pisse smuk og flot uanset vægt. Jeg tænker at hende pigen der mobber og ikke vil spille med dig, selv har problemer og derfor går de ud over dig. Jeg synes du skal gå til din klasse lære og sige at du har noget du gerne vil snakke med hende om, også kan i få lidt tid alene til at snakke i, hvor du så kan fortælle dine følelser til hende, og fordi i har den alder i har, har læreren stadig et rigtig stort ansvar for jer, så derfor tænker jeg at hun kan efterfølgende snakke med nogle af de elever der mobber dig, også kan det evt blive bedre derfra. Du er mega sej husk det, og det de siger er ikke sangeren om dig!!

  • Anonym, Pige, 17 år

hej søde og helt sikkert smukke pige!! det er SLET ikke ok det du oplever, du skal nok tage fat i en voksen enten en lærer eller dine forældre, så de kan kontakte din lærer og måske hendes forældre. også kan du måske prøve at snakke med den pige der mobber dig hvis du kan! du kan sige at du virkelig bliver sårret over hvad hun siger. hvis det er for mærkeligt at snakke kun jer to kan jeres klasselærer måske være med. husk at du er perfekt som du er!!!!

  • Anonym, Pige, 13 år

tak

  • hende der skrev brevet, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat