Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min sexsualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bare, at du er pisse sej. Bare ignorer dem. Man skal være den man er, for det er stort set ligegyldigt hvad andre tænker.

  • Ost, Dreng, 15 år

Der er intet galt med at du er bi det er så normatl som det overhoved kan være du skal bare ingorere ham. Tænk på at du er bedre end ham og at han taler med bagenden istedet for munden. Du skal være så ligeglad med dem der driller. Jeg er ikke i tvivl om at du er bedre end dem.

  • Håber jeg hjælper, Pige, 12 år

Bare Ignorér de taber, du er den seje her, ikke dem jeg synes, du skulle snakke med dem om det, og fortælle dem hvordan du har det, med det. Jeg er selv til piger, og jeg er også blevet drillet, med det så jeg hvordan det føles. bare lad vær med at lytte til dem.🏳️‍🌈❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat