Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min højde

Hej jeg er en pige på 11 år og er 1.53

jeg bekømre mig lidt om, om jeg er for lav

vil i kunne svare på hvor høj man skulle ku være som en 11 årig.

Hilsen den bekømrede

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er 11 bliver snart 12 men er kun 1.42.
Mine venner siger tit “du er godt nok lille,” og så bliver jeg irriterende på mig selv over at jeg ikke vokser mig højere. Men nu har jeg indset at jeg bare er en lille type, og min mor og far er heller ikke er meget høje. Jeg har snakket meget med min mor om det, næsten så meget at hun er blevet træt af det.😂😃🥺🤗

  • Anonym, Pige, 11 år

Jeg er 16 år og 157 cm høj. Da jeg var 11 år var jeg dog en af de høje og nærmest højere end min storebror… i dag er min bror 183 cm høj. Bare rolig det kommer, kan godt forstå det er træls, men du stopper først med at vokse om en del år!:)

  • C, Pige, 16 år

Hej, jeg er 11 år og 143 cm, jeg føler mig helt normal 🙂

  • En pige der føler sig normal højde:), Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat