Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Melde skole til politiet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

JEG ER FULSTÆNDIG ENIG
Sådan var det også med mig til at jeg selv tog kampen op, jeg vandt og de fik stoppet det på vores skole, men syntes ikke du skulle prøve på det, det var stress fuldt fuld af møder og uenigheder,
Mit råd ville være at kigge på nogle andre skoler eller give det noget tid. Du har jo også nogle gode venner som elsker dig

  • Prøver at hjælpe, 11 år

Hej M. Jeg kender det godt jeg har selv prøvet noget af det samme. For mig hjalp det at snakke med nogen jeg havde det godt sammen med fx. min BVF.

  • AM, 11 år

Er der måske andre i din klasse eller på skolen som har det på samme måde? Det kunne jo være at i kunne gå nogle stykker sammen om at sige det til lederen eller kommunen

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat