Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Travhest pet

Hej

i engelsk timerne er jeg teacher pet

og det har jeg ikke lyst til at være folk driller mig med det

og det er ikke rart jeg kan ikke sige nej

da hun er meget streng og skrap

og ved ikke hvad jeg skal gøre

for jeg vil ikke have dennne rolle

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

du skal ik tvinges til det ellers gå på kontoret

  • m, 20 år

Jeg forstår det godt min bedste veninde blev lærerens pet men hun gad ikke og være det og da hun blev det var der ingen der rigtig gad være sammmen med hende prøv at sig det til læreren

  • Anonym, 12 år

kære pige på 11 år!

det er virkelig trist at du skal have en rolle som du ikke vil have! du skriver at du ikke kan sige nej og det er også virkelig forståeligt fordi det er virkelig svært at sige fra. jeg syntes at du skal tale om det med enten dine forældre eller nogle venner som du stoler på. du kan også tale med læreren hvis du føler for det men det kan også være meget svært. hvis det er nødvendigt må du skifte skole.
jeg håber du finder modet og held og lykke! <3

jeg håber at du kunne bruge svaret!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat