Brev

lidt ensom

hej

 

jeg en pige på 12 år. jeg var i skole en dag hvor at der blev sagt en hel masse grimme ting til mig som grimme dig og du er så fucking grim O.S.V og det er jeg blevet meget meget ked

 

hjælp mig plz

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg blev også mobbet i 6-7 og følte mig ensom. Det bedste råd jeg kan give dig er at snakke med dine forældre om at du må flytte til en ny skole. Det gjorde jeg og jeg har det meget bedre. Det burde du også gøre

  • Anonymous, 14 år

jeg syntes du skal sige det til en af dine lærer eller til dine forældre

  • Anonymous, 12 år

hej.
jeg er godt nok ikke selv blevet mobbet, men jeg kan forstå hvorfor du bliver ked af det. Mig og mine venner siger tit sådan noget til hinanden, men kun for sjov. Jeg regner med at du har en bedste ven på skolen, ikk? For hvis du har, så kan hun hjælpe dig. Min veninde kan altid gøre mig glad, hvis jeg er ked af det, men ellers syntes jeg at du skal sige det til dine forældre. De er her for at hjælpe, ikke kun at være irriterende. 🙂

  • mig ((:, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat