Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kpop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13 år jeg synes ikke at du skal skifte skole pga dem. Su skal bare ignorere dem og ikke lytte til dem 😥
Jeg har selv været ude for mobning eller hvad man kaller det og jeg ignorere dem bare og det hjalp. De vil bare have en reaktion af dig og hvis de ikke for det vil de på et eller andet tidspunkt stoppe🫶🏻❤️🫶🏻

  • Sofie, Pige, 12 år

Min ven er en KÆMPE kpop fan. Jeg mener hun kan dansene og har lært en masse koreansk for at kunne forstå lyricsne. Hun blev drillet af en gruppe dreng fra klassen og et par af pigerne. Hun er heldigvis pisse sej og var ligeglad men jeg ved hvad det er du går igennem. Det er pisse uretfærdigt at man bliver drillet på grund af sin musik smag. Jeg synes du skal blive ved med at høre den musik du kan lide. Du lytter til din musik og de kan lytte til deres musik.

Jeg synes ikke du skal skifte skole. Bare lad vær at grine af dem når de siger noget dumt. Vis dem at du er ligeglad med deres mening. Hvis de ikke synes du er mere værd end din musik smag hvorfor skulle du så lytte til dem.

Min ven bliver ikke drillet mere selvom hun er den eneste der lytter til kpop i vores klasse. Hvorfor ikke? Fordi folk bliver ældre og indser at det ikke er særlig spændende at drille nogen med noget så almindeligt som musiksmag. Det skal nok gå over <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat