Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kh

Hjælp har en ven

der er und mod mig

og er nød til og

være venner med hende

ellers har jeg ikke nogen pige venner

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hvis hun er ond overfor dig, til det punkt, hvor det går ud over dit mentale helbred, så er der intet værd i at være hendes ven.
Prøv evt. at tage fat i dine forældre, evt. lærere, hvis det er en veninde fra skolen.
Hvis modet er på det, så prøv at opsøge nogle andre klassekammerater, eller hvis din skole har parallelklasser, så kan du lede der.
Jeg ønsker dig alt godt. <3

  • :), Pige, 15 år

Hej pige på 13 Jeg synes du skal sige det til din veninde jeg har selv været i den situation det hjalp får mig måske hjælper det for dig og du skulle måske få nogle nye venner både piger og drenge

  • L., Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat