Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

JEG KOM TIL AT BYTTE TØJ

Hej jeg er 13 år,

og kom til at tage min venindes bh på

da vi klædte om til idræt.

Min var sort og lignede hendes

men et anderledes mærke.

Jeg synes det er pinligt,

fordi hun har spurgt mange om det er dem,

og fortalt at der var nogen

der havde taget hendes bh.

Jeg tør ikk at give den tilbage,

hvad gør jeg?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg syntes du skal give den tilbage og bede forklare det til din veninde. Det er jo det der sker en gang imellem. Jeg syntes også du skal forklare din veninde at hun ikke skal fortælle det til nogle. Hvis nogle spørger kan hun bare sige, den er fundet.

Sååå. Jeg syntes du skal Forklare hvad der er sket til din veninde og giv hende bh’en tilbage.

vh En person

  • Anonym, 15 år

Hey sisters, jeg syndes du skal give den tilbage det kan være hun har brugt mange penge på den. Selvom det kan være pinligt men det er nok en god ide

  • Josefine, Pige, 17 år

Hej jeg syns at du skal fortælle hende at du også syns at det var lidt pinligt og at det var en fejl og om at i kan bytte om igen
Håber at hjælper (sådan noget er ikke min stærke sinde )

  • Anna, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat