Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg bliver mobbet😭😭😭

Jeg har det rigtig svært med af være i skolen

ingen gider og være sammen med mig og jeg er nogen gange hjemme fra skole på grund af det

og min mor støtter mig i alt

og bliver også mobbet på medierne det er rigtig svært😭😭😭😭😭😭

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde!
Hvor lyder det ubehageligt, sådan skal INGEN børn have det!
Jeg ved ikke om du har tænkt på det, men jeg tror det ville være godt for dig at komme på Julemærkehjem, hvis du ikke ved hvad det er kan du prøve at google det(snak med din mor om det)
Der kan man få hjælp hvis man bliver mobbet, er overvægtig, har det dårligt i hverdagen osv.
-hvis det ikke er en mulighed så synes jeg helt sikkert, at du hurtigst muligt skal sørge for at dine lærere ved det, så de kan hjælpe dig!
P.S. lige nu er jeg selv på Julemærkehjem, og det er MEGA FEDT, og man får meget hjælp og har nogen at tale med, hvis det er svært.

Kærlig hilsen M💕

  • Mia Maia, Pige, 12 år

Hej Pige på 10 år…
Børn mobber oftest fordi de selv har problemer, men det giver dem ikke ret til, at mobbe dig. Lige meget hvad de siger om dig, er det ikke sandt.
Prøv at slette dine sociale medier og lav en privat og ny konto, så mobbe-børnene ikke kan følge dig og drille dig. Prøv at snakke med lærerne eller kontoret, så de kan styre klassen. Eller snak med din mor, hvis der er for meget mobberi. Så kan du måske komme ind på en bedre skole. Held og lykke!

  • Hjælperen Leyla, Pige, 18 år

hej jeg synes det er søndt får dig og du skal vide at jeg har prøvede det samme. jeg hved det er ikke saglidt sjovet at blive moppet. men det er en tig du skal vide. dem det mopper går det får de har det også svaret i ders liv men det er det ikke nogle det tiger på de vil bar se dig lide så følger det samme som den.

kh pigen på 12 år

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat