Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg bliver grint af i omklædningen

hej alle

jeg er en tynd lille dreng, og derfår har jeg en lille pik

de andre store drenge fra min klasse kigger på

og siger den er meget lille

jeg ved ikke om det har noget at gøre med engang

jeg prøvede at klippe hår af min pik,

så kom der blod, og der er et lille ar

jeg har prøvet at snakke med min lærer

men der er ikke sket noget

please hjælp kh mig

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Du burde virkelig snakke med din lære igen, og hvis ikke det hjælper så prøv dine forældre. Jeg kan godt forstå hvis det er pinligt at snakke med dine forældre, men det er virkelig ikke okay af de andre. Jeg håber du finder en løsning, og de andre drenge stopper. Hvis ikke skriv et brev igen, så kan jeg prøve at hjælpe 🙂

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hey dreng, jeg synes du skal snakke med din lærer, så du kan få hjælp til at stoppe de store dreng med at drille dig. Du kan ikke gøre for at din krop er som den er, den er helt perfekt. Håber du finder ud af det

  • flupdiflup, nfoeknf, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat