Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg bliver drillet i skolen

Jeg bliver drillet i skolen

for at have et skævt ansigt,

og mine øjne sidder ikke lige over for hinanden.

Jeg vil gerne have at de ikke driller mig mere

+ jeg bliver for mine sko

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 13 år. Du skal ikke finde dig i det! Jeg synes at du skal prøve at snakke med dine forældre eller bare en voksen om det. Det ikke okay men jeg tror desværre at den bedste løsning er at prøve at ignorere det og så vil de ikke synes det sjovt mere til sidst.

  • Anonym, Pige, 15 år

Dem der mobber er folk der selv har problemer. De er ikke det værd. Du er god nok præcis som du er, det skal ingen lave om på. Da jeg var yngre ændrede jeg tøjstil og gik med make up for at komme i den “seje” gruppe, virkede det? Svaret er nej, de var stadig mega ligeglade med mig. Jeg er også blevet mobbet, og græd meget. Jeg skiftede skole og kom i den bedste klasse med nogen gode lærer som gik meget op i at alle skulle have det godt.
Held og lykke min ven, du er perfekt. Ik ændre på dig selv

  • Anonym, Pige, 16 år

Det skal enten dine forældre, lærer, pædagoger sætte en stopper for!
Det er bare ikke i orden😡jeg bobler indvendigt med vrede, fordi jeg har en ven som fejler noget der går ud over hendes krop, men hun er stadig den bedste veninde i verden💖 og når nogen siger noget som helst diskriminerende, går jeg enten til en lærer eller giver dem en lille smagsprøve på min næve i deres grimme fjæs -ej okay det var lidt hårdt og det er ved at være nogle år siden og tro mig det løste intet- men alligevel, det her skal hjælpes i en sådan grad at man kan høre skole inspektørens stemme runge gennem skolen så stor en skide balle de får, du skal ikke finde dig i noget og du skal bare give igen med samme mønt -altså ikke mobbe dem- du skal sige det til nogen du kender som kan hjælpe. hvis jeg kendte dig bedre ville jeg troppe op på den skole og give dig et gigantisk bjørne kram🫂
Men nu får du det mentalt💖💖💖💖
Sender dig min kærlighed💖💖💖💖

  • Du er bare den sejeste💪, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat