Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg bliver drilled med seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg kan sagtens forstår din frustration, omkring situationen og det er selvfølgelig ikke i orden at drille andre/hinanden.

1. Det er okay at have fantasi venner.
2. Det er okay at have en seksualitet som ligger uden for “normerne”.

Jeg kan godt forstå at du blivet ked af det når han og de andre drenge driller dig/jer, og jeg kan også sagtens forstå at i vil sætte en stopper for det, men at vende den om og sige de samme ting tilbage er ikke løsning på problemet.

Ofte vil man se at hvis man giver en “mobber” en reaktion så vil det fortsætte, fordi man så ved at du vil reagere på det og derfor vil man ofte fortsætte indtil man ikke længere får en reaktion.

Jeg vil fra egne erfaringer at det ikke er sjovt at blive drillet, men jeg fik afvide at jeg skulle prøve at sætte mig i vedkommendes sted, typisk driller folk fordi de har nogle udfordringer, og derfor er det lettere at drille andre for at slippe væk fra egne udfordringer.

Jeg føler at jeg gentager mig selv :-), men for at vende tilbage til dit oprindelige spørgsmål: What to do?

1. Snak med “mobberen” gør ham opmærksom på at du bliver ked af det når han driller/mobber – forhåbentlig stopper han.
2. Snak med en voksen det kan være en lærer, en forældre eller en helt tredje som kan hjælpe dig med at stoppe drillerriet.

Uanset hvad du gør, så håber jeg at drilleriet stopper, og at du og dine venner kan få lov til at være jer selv 😉

  • 🏳️‍🌈🌈, Pige, 18 år

Hej søde,
Der er intet forkert i at have en fantasiven og hvilken seksualitet du måtte have kommer ikke ham ved! Har du overvejet han måske driller dig fordi han kan li dig? Har du sagt det til en lærer, forældre eller en anden voksen som kan hjælpe?

  • Sara, Pige, 14 år

Hej!
Jeg er tretten, og jeg har også en fantasiven! Hvis du spørge mig, er det bare et tegn på at du har en god fantasi, og en legesyg sjæl, og det er der INTET galt i.
Angående det med at du er trans og lesbisk, så bare ignorer ham. Og hvad så hvis du var det? Hvad ville der være galt i det? Alle er forskellige, og at have et seksualitet uden for normen er der intet galt i. I er stadig meget unge, og det kan være han er bøsse, men bare ikke ved det endnu! Bare prøv at ignorer ham, du er alt for god til ham!
Angående det at svare igen, så er det en virkelig dårlig idé. Det at du svare igen får ham til at blive ved. Han vil gerne have en reaktion, og det er det du giver ham, når du svare igen.
Hvis det bliver for meget, og han ikke stopper, ved at du ignorer ham, så sig det til en voksen, så de kan tage en snak med ham og hans forældre!
Håber du kunne bruge mit svar, og husk at han bare er en dum 11 årig dreng!
Kh pige 13 år

  • Pige 13 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat