Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I DO THINK IM GAY

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv lesbisk og er gået igennem præcis det samme!
Hvordan jeg fandt ud af det? Det er et godt spørgsmål og det er forskelligt fra person til person men jeg kan da prøve at forklare: jeg har altid kunne lide piger på en anden måde en drenge, fået sommerfugle i maven når jeg tænkte på mig der kyssede en pige, altid lægge mærke til piger mere end drenge, fået en ubehagelig følelse når jeg så et hetero-par kysse. Det kan måske være noget i den retning der minder om din oplevelse? Du behøver dog slet ikke at finde ud af alt det med seksualitet endnu! Det kan tage tid 🙂
Det du skriver om det du bliver kaldt får også mig til at tænke på min egen oplevelse med homofobisk mobning. Personligt ignorerede jeg det bare i lang tid men det gjorde det ikke bedre, det er så fedt at du skriver! Bare at få det ud af sit system kan allerede gøre det hele 100 gange bedre! Kunne du måske snakke med din lære? Den første jeg sprang ud til var min engelsk lære haha, hvis du ikke føler dig klar til at sige det til dine forældre kunne det være bedre med en du ikke er så tæt med (jeg ved dog ikke med dine forældre og hvordan de ville tage det) siden at der måske ikke er sådan et kæmpe pres i forhold til sine forældre, hvem end du så fortæller det til, forældre, lære, venner kunne hjælpe dig med at sige fra. Det er noget jeg har lært. Lad dog være med at forvænte at det hele skal blive bedre fra den ene dag til den anden, ikke for høje forventninger, det kan gå galt for dit mentale helbred.
Prøv at gøre ting du elsker for at få dut humør op 🙂 prøv endda måske at skrive dine følelser ned, det kan hjælpe med at få det ud af hovedet. Slap godt af, tag det hele i dit eget tempo.
Husk du er helt fantastisk og det er helt okay at være homoseksuel! Det skal du ALDRIG tvivle på 🙂

Kh. IBG. ❤️❤️❤️

  • Lesbisk tøs fra internettet, Pige, 16 år

Hvad sker der når du ser en sød fyr? Jeg er selv bøsse, men ville ikke indrømme det overfor mig selv i lang tid. Især fordi jeg ikke kunne genkende mig selv i de bøsser man så i TV som var meget feminine.

Men jeg vidste det, fordi jeg var tiltrukket af fyrer. Når jeg så en anden lækker dreng, så tænkte jeg over hvor meget jeg gerne ville kysse, kramme og bare være sammen med fyren. Og sommerfuglene i maven fløj vildt.

Du kan eksperimentere, eller vente. Du kan enten prøve at se om der er en fyr, som du bare er helt vild med, eller vente, ignorere følelserne, eller er du i tvivl om du er bøsse, eller måske biseksuel? Har du haft følelser for begge køn? Eller er du til piger, men andre kalder dig gay fordi du er på en måde som de ikke acceptere?

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat