Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp, jeg har virkelig brug for hjælp.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng, tror virkelig de andre går efter dig med vilje, hvem ville nogensinde mobbe andre med at være dårlig til tabeller!? Det er virkelig ikke en god klasse du går i. Kan du snakke med dine forældre? Ellers, kan du ligge en anonym besked om mobning i klassen på lærens bord og skrive at der skal holdes øje med det og snakkes om det i klassen. Senere kan du jo fortælle hende/ham at det er dig de believe mobbet og skrev brevet. Held og Lykke, det er seriøst ikke okay hvad de gør! Evt skift skole hvis det ikke hjælper. Tror altså også bare de er jaloux du har en pigeven.

  • Juliet, Pige, 14 år

Hej dreng, for at sige det ligeud så de fleste der mobber er selv ret usikkre og gemmer det ved at gøre grin med andre, og kræft du er sej atletik er ihvertfald ikke den nemmeste sport( ved det da jeg prøvede det men det var sgu lige lidt for svært til mig ).
Jeg synes det er mega fedt at du hellere vil være sammen med pigerne stå fast i det hvis du synes det er det bedste fir dig selv ( ved mig er det omvendt da de piger jeg kender bagtaler hele tiden)
Og ja det kan godt være at du er tynd men så kan man da se at du ikke er ligeså usund som de andre.
Prøv at ignorer dem der mobber sig ( ved godt det kan være sygt svært ) men prøv alligevel, hvis det ikke lykkes kan du jo evt flytte skole
Håber virkelig jeg kunne hjælpe bare lidt
Hilsen en 12 årig pige

  • Sofie, Pige, 12 år

Hej
Jeg vil bare lige sige at du ikke er den eneste der har problemer med tabellerne ( jeg ligger i top 5 i min klasse i mat. og kan dem heller ikke) 😄

  • Kloge-Åge, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat