Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!!! Jeg er rødhåret og bliver mobbet.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej rødhårede pige.
Drenge er dumme og det kan man ikke lave om på. Nogle bliver flinke med tiden mens andre bliver inbrudstyve eller noget i den stil. Jeg er blondine og det er jeg glad for. Jeg fortæller tit blondinevitser og syndes at de er hylemorsomme. Hvis jeg blev drillet ville jeg ignorere det for drenge (som jeg sagde tidligere) er dumme. Håber det hjælper.
PS min far syndes også drenge er dumme. Selv ham da han var barn
Vh mig.

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej du, hvor er det tarveligt og unfair, kan du ikke sige det til dine forældre eller en lærer at de skal gøre noget ved det? Det er mega åndsvagt at drille nogle pga deres hårfarve, hvor er det tarveligt, du er helt sikkert smuk som du er.

  • Pige 15, Pige, 15 år

Hej
Jeg har selv kastajnerødt hår som den eneste i klassen. Der går dog også to med meget rødt hår, og de er efter min mening de smukkeste 😀 Selvom det er svært så prøv at vænne det til noget positivt, at du er speciel. For eksempel synes jeg, at det er lidt sejt at jeg er venstrehåndet da det faktisk kun er 10% af befolkningen der er det.
Og med en hurtig Google søgning fandt jeg faktisk frem til at kun 1-2% af klodens befolkning har rødt hår. Du er derfor ret så speciel!
De drenge er nogle idioter, og det indser de måske også med tiden, at de var, men det kan tage tid. Så mit bedste råd jeg kan give er: Prøv hver gang de kommer med en bemærkning at sige: HAHA hvor er i bare sjove hva?
Og så skal du bare ikke give dem mere opmærksomhed end det. For den er også svær at svare tilbage på ikke?
Jeg håber måske det kan hjælpe 🙂
Kh mig

  • :D, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat