Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hippie

I min klasse bliver jeg kaldt hippie af nogle

og det har jeg det ikke godt med

for jeg liner jo ikke en hippie.

Jeg har taget fri for skole i mange uger

fordi jeg ikke kan være i min skole

uden af få angst for hvad de vil sige

eller gøre og jeg kan ikke tale med nogle om det.

Jeg skal tænke på hvad jeg tar på af tøj og sko osv.

Det er jeg ved af vlre træt af

for jeg vil gerne bare have lov

til af tage det på jeg ville.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Ved du hvad dem fra min klasse kalder også mig hippie.
Men jeg lever med det og er stolt af det( en hippie er ikke en dårlig ting)
Men altså jeg tænker at de ikke selv tænker over det, men at de faktisk er lidt misundelige på at du turde tage tøj med farver på. Det er iværtfald det jeg forstiller mig for dem til at tænke hippie, og så det der med hvordan man sætter tøjet sammen.

Og den anden dag havde jeg en mega pink t-shirt med en hjemmelavet pink, blå, hvid og orange vest over, og et par meget trumpet cowboy bukser på. Og jeg vidste jo godt at den der kommentar med( ej du ligner en hippie) ville komme. Men ved du hvad det er pisse lige meget hvad andre tænker. Du skal føle dig pæn og tilpas, og jeg ved det kan være svært når man får sådan nogle kommentare.

Men det er lige meget så bare plss gå i det tøj du vil, og ellers så sig: jeg er så pisse træt af i kalder mig en hippie for jeg går i det tøj som JEG kan lide, bland jer udenom.

så ja de skal passe dem selv. Håber det hjalp lidt.

  • Mig pige 12, Pige, 12 år

Jeg er er den sygeste hippie!
Og jeg er mega stolt, tænk på alle de andre ting du kunne være forbundet med?
Puha nej!
Jeg har haft på samme måde, men jeg synes du skulle snakke med nogle af de ældre i din familie, om hvad en posetiv version af hippie egentligt er.
Jeg fandt ud af at min bedstemor var gammel hippie, hun kunne fortælle mig om hendes tid og hvor sjovt hun havde haft det. PS. At blive kaldt for hippie, betyder også at du er din helt egen og det kan man ikke andet end at være stolt af. Kan man?

  • S., Pige, 14 år

Heyy,
Det er mega øv, at andre siger sådan nogle ting!
Jeg er også blevet kaldt for mange ting som emo, nørd osv.. men husk på at det er totalt ligemeget havd andre siger, for at være dig selv er det sejeste i verden. Så plz bare tænk på at, hvem end der siger det, gør det for at tale ned på dig så de kan få kontrol over andre, de tror er mindre end en selv. Du er vildt sej, så bliv ved med at elske dig selv!!
<33

  • ✨️, Nonbinary , 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat