Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hej

Jeg bliver holdt meget udenfor😔

Hvad synes I at jeg skal gøre?

10 år
Svar fra andre

Børn

Det bedste du kan gøre er at være lige glad med Vad andre tænker vær morgen nor du står op skal du sige til dig selv jeg er mega flot sød og i dag vil jeg… og et tip til af få venner er altid at starte med en kompliment og husk det skal nok gå ❤️❤️❤️🥇

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Hej, super sejt at du skriver til BørneTelefonen. Hvor er det ærgerligt at du oplever at blive holdt udenfor. Jeg er sikker på at de ikke holder dig udenfor får at såre dig.
Men jeg kan godt forstå at det kan være ubehageligt og svært, når man oplever at blive holdt udenfor. Jeg vil råde dig til at snakke med din lære, forældre og/eller
venner om at du bliver holdt udenfor.
Håber virkelig at du kan bruge det til noget og at du får det bedre.

  • Tulipan, Pige, 14 år

Hej det er jeg ked af at du gør, jeg synes du skal går hen og snakke med nogen selvom det er svært. Du kan måske får en voksen til at hjælpe hvis du ikke kan. Men husk du er lige så sej som alle andre.

  • Mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat