Brev

Ham fra 7.

Hej.

 

Jeg er en pige på 12 (snart 13)
Jeg er kommet op og skændes med en fra 7 klasse.

 

Han kigger på mig, og slår mig.
Han er begyndt og kalde mig for forskellige ting, og han har startet et rygte om mig.

 

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
Har sagt det til min mor, og 3 lærer, men han stopper ikke.

 

Jeg har ikke lyst til at komme i skole, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv.

 

Hvad kan jeg gøre for at ignorere ham, og prøve at “undgå” ham?

 

Pige
Svar fra andre

Børn

Hej som jeg kan læse det har han. Set sig meget ond på dig. Jeg ved dog ikke hvad det omhandler. og om han evt vil have en undskyldning. Men det gir ham Self ikke ret til og slå dig.
Mit råd er og snakke med et andet familie medlem som er lidt oppe i alderen os. Hvis dine forældre ikke kan få skolen til og forstå problemet så må en anden træde ind og kort sagt og banke i bordet og fortælle at det er nu det slutter til selve skole inspektøren og selvfølgelig sætte ham ind i situationen
Jeg har desværre ikke andre bedre råd.

  • Mobbe offer, Dreng, 15 år

hej hvis jeg skulle give dig et råd så ville jeg nok sige at hvis du har pøvet mere skal du gå op til inspektøren han / hun vil træde i kraft med det samme

  • Hjælper, 13 år

Hvis jeg selv stod i den situation, ville jegmgå til skoleinspektøren. Dy får vel blå mærker eller lignende, så det kan du vise, sådan noget burde få en til at træde ind

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat