Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ham fra 7.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej som jeg kan læse det har han. Set sig meget ond på dig. Jeg ved dog ikke hvad det omhandler. og om han evt vil have en undskyldning. Men det gir ham Self ikke ret til og slå dig.
Mit råd er og snakke med et andet familie medlem som er lidt oppe i alderen os. Hvis dine forældre ikke kan få skolen til og forstå problemet så må en anden træde ind og kort sagt og banke i bordet og fortælle at det er nu det slutter til selve skole inspektøren og selvfølgelig sætte ham ind i situationen
Jeg har desværre ikke andre bedre råd.

  • Mobbe offer, Dreng, 15 år

hej hvis jeg skulle give dig et råd så ville jeg nok sige at hvis du har pøvet mere skal du gå op til inspektøren han / hun vil træde i kraft med det samme

  • Hjælper, 13 år

Hvis jeg selv stod i den situation, ville jegmgå til skoleinspektøren. Dy får vel blå mærker eller lignende, så det kan du vise, sådan noget burde få en til at træde ind

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat