Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Midget

Hej jeg er en dreng på 14 år

som er 158cm

som bliver mobbet for min højde.

Jeg bliver mobbet af venner og familie,

jeg får ondt i maven hver gang.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

du er ikke alene, tro mig.

  • Kevin, Dreng, 14 år

Kan relatere alt for godt!
Tænk at du ikke er et fkn tal og at du vokser.

  • hende der ku' relatere, Pige, 14 år

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du bliver mobbet på grund af din højde. Mobning kan være en meget svær oplevelse at håndtere, og det er vigtigt at søge støtte og hjælp. Her er et par ting, du kan overveje at gøre:

Jeg ville råde dig til at informere en pålidelig voksen om situationen. Det kan være dine forældrem en lærer, en skolevejleder eller en anden person, du føler dig tryg ved. De kan hjælpe med at tackle mobningen og finde løsninger.

Tal med dine venner. Hvis dine venner er en del af mobningen, kan det være svært, men det er vigtigt at kommunikere med dem om, hvordan du føler dig. Fortæl dem, at deres handlinger gør dig ked af det, og bed dem om at stoppe. Ægte venner vil lytte og forsøge at ændre deres adfærd.

Håber dette kan hjælpe dig, eller at du finder noget andet der kan.

  • Sky, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat