Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For lille

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er en 14 årige pige og er omkring 159 og os spiller fodboldt det er ret Rip. Jeg er basicly stoppet med at vokse som er mere Rip men der er os mage fordele med at være lav fx du finder næsten altid en laver fyr der er ret o p

  • Lille pige, Pige, 13 år

Det lyder virkelig nederen. Jeg er selv rimelig lav men har aldrig prøvet at blive drillet med det så meget som du gør. Jeg synes du skal tale med nogle af dine veninder og sige du ikke synes det er fedt. De kan måske hjælpe dig med at sige fra over fra de andre i din klasse. Håber det kunne hjælpe<3

Kh pige på 13

  • Pige, Pige, 13 år

Jeg er “for” høj jeg er 160 og jeg er 11. Jeg bliver da også drillet helt vildt men jeg har taget det valg (hvor svært det sp end lyder) at være ligeglad. Jeg svare dem enden igen eller også ignorere jeg dem. De er så ligegyldige det fylder 10 gange mindre i deres liv end i vores. Men mit bedste råd er at være ligeglad. Og så lav er du altså heller ikke.<3

  • GothicRat, Idk, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat