Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Det lyder ikke som en rar følelse du har, men jeg tror ikke du skal tænke så meget på det. Bare gå hen til dine venner og snak med dem, og ikke tænk på om de synes noget om dig. Du er helt sikkert IKKE dum eller mærkelig. Havde det også selv lidt svært med at komme tilbage i skolen igen, men du skal bare være den du er og som du føler dig tilpas med;)
Kh …..

  • hbuvgc, Pige, 14 år

Hej
Jeg har det også lidt svært ved at snakke med folk. Men det gør mig ikke altid noget for hvis jeg ikke har lyst til at snakke, gør jeg ikke et forsøg – jeg svarer dog selvfølgelig hvis folk spørger mig om noget… Så prøv kun at forbedre det hvis du selv godt kunne tænke dig at blive bedre til at snakke med folk, og ikke fordi folk fortæller dig at det er bedst at være mere udadvendt. BARE VÆR DIG SELV OG GØR HVAD DU FINDER TILPAS!!!
Hvis du godt kunne tænke dig at blive mere udadvendt, kan det være din gode veninde har nogle veninder, som du også kunne snakke med når hun bl.a. er omkring. Det gør det lettere at udvide din vennekreds. Men rart at høre du har en veninde der lytter til hvad du siger for det virker også til du finder det rart (-:

Hvad angår de folk der ikke svarer dig, så kan det enten være fordi de ikke hører dig eller fordi de ikke gider at svare. Nogle folk er bare uopdragede og uhøflige så dem skal du ikke tage dig af, for det er netop ikke dig fejlen ligger hos – så bare væn dig til at ignorere dem for de er ikke værd at bruge tiden på. Jeg har altid tænkt: Hellere have få og gode venner, frem for mange men dårlige venner..
Håber du kan bruge det til noget

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat