Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vildt lav

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har også nogle venner som er lavet de bliver også drillet med det. Sagen er at de bliver drillet for sjov så måske prøv og overvej om dem der driller bare joker med dig. Det betyder dog ikke at jokes ikke ka gøre ondt så måske bed din bror og andre om at stoppe? Da du kun er 12 regner jeg med at du vokser mere men faktisk er det alligevel sådan at drenge godt kan lide piger der er lavere end dem selv.

  • ..., Dreng, 15 år

Hey
Jeg forstår 100% dit problem! Da jeg var på din alder var jeg faktisk en af de høje, men jeg er tilgængæld er jeg ikke vokset siden, og alle mine andre venner er vokset over hovedet på mig. Måske vokser du over hovedet på dine venner når du bliver lidt ældre, hvem ved. Uanset kan du ik lave om på dig selv, så du bliver også nødt til at elske dig selv først.

Det er mega irriterende at blive drillet med nogle af sine usikkerheder! Men husk at de nok ikke prøver st være onde, men bare prøver at være sjove (også selvom det ikke er. En ting der har hjulpet mig når mine venner har drillet mig med at jeg er lav, er bare at være ligeglad. Næste gang der er en der driller omkring det skal du bare give dem “nå og hvad så” blikket. Så begynder de også at forstå at du faktisk ik synes at det er sjovt.

En anden ting du kan gør for at virke højere er, at gå i nogle sko med en høj bund. Udover det kan man også kæbe noget exstra gummi agtigt man kan sætte ind i skoen, og lige få lidt flere cm. Det har jeg i hvertfald gjort;)

Mvh❤️

  • ❤️, Pige, 15 år

Hej pige på 12 du skal tro på dig selv for din højde har jo ingen ting at gøre med dig de venner mener det nok ikke så meget og vis de gør er de fake nogle gange skal der være noget eller ske noget så man kan finde ud af hvem der er fake gode held og Lykke ❤️❤️❤️

  • Pigen der vil gøre alt for at hjælpe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat