Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er min tlf god nok?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er selv en pige på 13 år. Jeg syntes personligt at at gå rundt og flexe med sin mobil er åndsvagt. Man må gerne være glad for sin nyeste mobil, men at få andre til at føle sig broke på grund af det, er bare dumt. Jeg har også en IPhone se og det er en rigtig god tlf! Der er aldrig nogen der har kigget skævt til mig på grund af min mobil, og da slet ikke mine veninder, de er da ligeglade! Hvis de siger noget til dig om det, eller andre ting med at dine forældre er broke, er det ikke okay, og så skal du sige det til dine forældre eller en anden voksen. Men ærligt tror jeg ikke at nogen dømmer dig på grund af din tlf, og da slet ikke dine veninder.
Håber du kunne bruge mit svar:)

  • A, Pige, 13 år

Hej pige på 13, det er mega åndsvagt, at gå rundt og flexe med en ny fx iPhone 13 osv..
En iPhone se er er da mega pæn, hver glad for du har en, jeg har selv en samsung og der er ingen som kigger mærkeligt og de siger intet. Så synes bare du skal nyde den når den kommer🥰
Kh *****

  • Hjælperen, Pige, 10 år

Hej 😊
Jeg har også en SE og har det på fuldstændig samme måde 😌
Jeg prøver at tænke at min tlf er så god. Så ligesom bare prøv at tænke positivt ☺️
Jeg håber alt det bedste for dig i fremtiden 🥰

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat