Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han pervers?

Hej bb!

 

Der er en dreng i min klasse og han er lidt meget pervers
Han gær rundt og klapper en i røven ( også når man har lukket øjne ) han kalder en for en klam kælling og kalder en for en luder!

 

En dag spurgte han mig hvor meget han skulle give for sex på gulvet! Det er virkelig min grænse! Så hvad skal jeg gøre?

Jeg tør ikke sige det til lærerne fordi han har et kæmpe tempranmant og han siger at vil ødelægge mit liv og gøre alt værst for mig selv så…

 

HVAD SKAL JEG GØRE!

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal sige fra når han spørger om sådan nogle ting. Hvis det er for grænseoverskridende så sig det til dine forældre.

  • Pandagirl, 11 år

Hej<3
Der er også vildt mange drenge fra min klasse som jeg også syntes går meget over stregen! De gør det typisk for at virke seje og modne. Sig fra hvis det går over din grænse!!! Snak med dine veninder, det kan være han stopper hvis du ikke er den eneste der siger fra❤️Snak med din lærer eller forældre om det hvis det fortsætter. Fortæl også din lærer (hvis du vælger at snakke med ham/ hende) det han har sagt med at han vil ødelægge dit liv. Det er bare ikke okay at sige og true med!!! Håber du kan bruge mit råd til noget<3
Jeg håber at han stopper<3

  • Anonymous, 15 år

Jeg synes at du skal spørger hvorfor han er sådan over for dig. Og hvis han bare bliver ved med at behandle dig sådan skal du helt klart gå til en voksen fordi de kan altså også virkelig hjælpenogen gange.

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat