Brev

Er han pervers?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal sige fra når han spørger om sådan nogle ting. Hvis det er for grænseoverskridende så sig det til dine forældre.

  • Pandagirl, 11 år

Hej<3
Der er også vildt mange drenge fra min klasse som jeg også syntes går meget over stregen! De gør det typisk for at virke seje og modne. Sig fra hvis det går over din grænse!!! Snak med dine veninder, det kan være han stopper hvis du ikke er den eneste der siger fra❤️Snak med din lærer eller forældre om det hvis det fortsætter. Fortæl også din lærer (hvis du vælger at snakke med ham/ hende) det han har sagt med at han vil ødelægge dit liv. Det er bare ikke okay at sige og true med!!! Håber du kan bruge mit råd til noget<3
Jeg håber at han stopper<3

  • Anonymous, 15 år

Jeg synes at du skal spørger hvorfor han er sådan over for dig. Og hvis han bare bliver ved med at behandle dig sådan skal du helt klart gå til en voksen fordi de kan altså også virkelig hjælpenogen gange.

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat