Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det okay at være lesbisk?

Hej

Jeg er til piger
men folk fra min klasse synes det er mega klamt
og det for mig til at være usikker og føle mig klam

Jeg har været kærester med en pige
og kysset med en pige
og så kom en fra min klasse og grinte
og lavede bræk lyde til os

ved ikke hvad jeg skal gøre
eller om det er rigtigt at jeg er klam og forkert?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er okay at være gay hvis de har et problem så ignorer dem de ved ikke en ting og de ved ikke at man stadig er et menneske og en normal person men bare kan lide det samme køn.

  • Oanda, Pige, 13 år

Der er absolut intet galt i at være homoseksuel. Pis af med dem der ikke bryder sig om det. (:

  • Anonym, Pige, 18 år

Jeg tror altså ikke du kan være sikker på at du er lesbisk når du kun er 12. Jeg har også selv været overbevist om at jeg var lesbisk. Da jeg var 13 sov jeg med en veninde og vi blev helt vildt nysgerrige på hinanens skede og trak vores natbukser ned. Det endte med jeg fik min første orgasme og den næste tid gik jeg rundt og var helt sikker på jeg var lesbisk. Nu har jeg en drengekæreste og har fundet ud af jeg i den grad er til drenge. Så prøv at gi det lidt tid inden du fortæller alle du er lesbisk. Man kan ikke være sikker.

  • Mille, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat