Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er Anime underligt?

Hej Alle

Jeg er dreng, 15,5 9. Klasse

Alle synes at anime er dårligt

og forbinder det med hentai eller andet oversexualiseret.

Jeg kan bare godt lide anime,

fordi jeg tegner og er fascineret af Japan

(faktisk taler jeg sproget nogenlunde)

Hvad er jeres holdning og ja – er det underligt?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Seriøst?? Ejjj de må stoppe sig selv ærligt. Det er vitterligt bare tegneserier bare japansk og ✨smukt✨ Go boy, og gør hvad du vil! Det er ikke underligt! Desuden sidder de nok derhjemme og ser hentai, der ser du bare the real deal ik? Altså Anime👏

  • :3, Pige, 15 år

Det er på ingen måde underligt! Jeg ser det selv og kender mange, som gør 🙂 Folk taler det ofte kun ned, fordi de ikke forstår det, og fordi de måske synes, at det er “sejt” at drille andre med det. Bliv ved med at være dig selv!

  • B., Pige, 15 år

Jeg er 11 og har set hentai engang så ved hvad det er så nej anime er helt normalt jeg ser jojos bizarre adventure og har brugt over 1000k på det og de fold ved nok eller har nok bare set anime med meget fanservice

  • Dreng, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat