Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drillet pga min hudfarve

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg kender godt når folk gør nar med ens personlighed og det er faktisk meget Racistisk og jeg synes du skulle sige det til dine forældre eller lære eller sige at de skal stoppe fordi det er jo ikke i orden de gør nar med din hud farve.

håber det var en hjælp

  • Anonymous, Dreng, 13 år

du skal slet ikke tænke på hvad andre siger om dig hvis det er negativt du skal være stolt af dig selv og din hudfarve dem der siger grimme ting til dig er det bare fordi de er jaloux jeg ved at der er nogen du kan være sammen med og respektere dig som du er hvis det bliver ved syntes jeg at du enten skal snakke med en lære eller dine forældre eller bare en du stoler og hvis det sker igen så skal du ikke grine du skal sige det til dem og du skal vise at du er ked af det ellers tror de at du syntes at det er sjovt du skal blive ved med at være dig selv

  • ANONYM 12 ÅR, 12 år

hej, du skal husk at være dig selv hele vejen igennem og være ligeglad med hvad folk de siger! alle folk er smukke på vær deres måde og det skal vi være stolte af. du er os smuk på din måde, syns virkelig at folk simpel hen bliver så slemme her i de sidste par år. vi bliir sku snart nød til at lave om på det, det er ikke okay at mobbe eller lave grin med folks hudfarve eller på udseende….

  • zippo, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat