Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drillet over musiksmag

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har også den musik smag, jeg bliver også drillet! Men det er da ligemeget hvad en gruppe folkeskoles elever tænker om din musiksmag. Bare hør hvad du vil høre og grin til dig selv over deres Justin Bieber, Christoffer og Hannah Montanna. Og hvis du vil gøre noget ved det kan du gøre to ting. Sige ting tilbage som: lad mig gætte, du elsker Rasmus Seebach? Eller snakke med dine forældre.

  • Bjørkeren, Nonbinary, 11 år

Jeg har også helt anden musiksmag en mine venner, jeg hører altid deres musik når jeg er til fester osv men ligeså snart jeg er hjemme hører jeg noget helt andet. Det jo bare fedt at man kan lide noget forskelligt. Du kan prøve at sige til at du faktisk ikke synes det er ret det de siger og om de ikke bare ka; lade dig være de behøves jo ikke selv at høre på det hvis de ikke vil

  • Y, Pige, 14 år

Kære pige på 12 år, jeg ville ønske at mine venner lyttede til det samme musik som dig, altså det er sgu da en mega fed musik smag.
Mine venner kan ikke lide min musik smag heller, men jeg står fast med det selv om hvad de andre siger.
Jeg synes at du burde tale med en lærer om det eller sige til dem personligt at de skal stoppe hvis du nu har lyst til det.
Håber at jeg kunne hjælpe lidt 😉
PS: min yndlingssang er feel good Inc

  • Ya boi, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat