Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

drillet med det jeg kan lide

Jeg kan godt lide kpop, men de andre fra min klasse hader det.

De går rundt og hiver op i øjenene når de ser mig.

Det er ikke særlig rart eller sjovt.

Jeg har fortalt dem at jeg ikke kan lide det men de stopper aldrig.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12, jeg godt forstå det er træls, for du kan lide det du kan lide! Prøv, at sig det her til dem JEG KAN LIDE DET HER OG DET KAN I IKKE LAVE OM PÅ! Eller så kunne du sige det til en voksen fx en lærer for du bliver faktisk mobbet!
Håber du kunne bruge mine svar🥰
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 10 år

Hej jeg synes du skal sige det til din lærer eller din forældre at du bliver mobbet

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg kender det fuldstændig, har selv prøvet det, det jeg gjorde var at lave en hel præsentation om det og smække det mest relevante ved det ind i og fremlægge den for min klasse. Nu forstår alle mig og spørger endda en gang imellem ind til den.

  • S.F., Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat