Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drilled i skolen

Hej

jeg hedder Frederik og går i 3. Klasse og er 9år.

Jeg oplever at blive drilled henne i skolen.
Det sker rigtigt tit og det er ikke så rart.
Det er mest de store klasser der driller mig.

Håber i kan hjælpe mig🥺🙏

Dreng, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hej, du skal prøve at snakke med nogle af dem som du er allermest tæt med, og spørge dem om de måske kan hjælpe dig. :))

  • Ugle, Pige, 12 år

tro på dig selv og sig stop hvis det ikke virker så si det til dine forældre

  • kat, Pige, 12 år

Hej
Jeg har selv prøvet at blive drillet. Det er bestemt ikke rart. Først og fremmest skal du sige det til dine forældre, det er meget vigtigt, de skal ligesom have et lille overblik over det, så de ved præcis hvad de skal hjælpe med. Efter det kan du sige det til din klasselære, hvis du føler du kan stole på ham/hende. Fortæl hvem det er der driller, så kan han/hun hjælpe og sige det ikke er i orden.
Hvis det ikke hjælper og de bare bliver ved, kan du chatte med børnetelefonen, og få gode råd.

Håber du kan bruge mit hjælp 🙂

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat