Brev

DET GØR FOR HURTIG

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

fortæl ham at du ikke er klar til den her form for forhold. det er helt OK. hvis du ikke tør kan du altid snakke med nogle af dine veninder om hvordan du har det, eller vende ham lidt den kolde skulder

  • anynom, Pige, 12 år

Hej søde ❤️
Hvor er det godt du skriver. Det tydeligt for mig, at du siger fra. Men jeg tænker du samtidig er bange for at sige fra overfor ham, fordi så driller han dig. Men du desværre nødt til det. Da jeg var på din alder, var det også sådan I min klasse. På det tidspunkt havde jeg dog mødt en dreng, han var et par år ældre end mig, og vi var forelsket i hinanden. Men pga den store afstand sagde jeg fra, vi blev ikke kærester, før nogle år senere. De voksne vil nok bare sige det normalt, det som sker i klassen. Men hvis du synes det et problem, så sig det til sin klasselærer eller for ældre. Fortæl hvad der sker, og at du føler sig krænket, og at du vil have det skal stoppe, da det gør sig utryg i skolen.

Når du klar skal du nok få en kæreste, og alt det der. Han jeg forelsket mig i dag jeg var 13. Vi gift i dag, og har en datter på 1 år. Det er absolut det hele værd, ar vente på den rigtige ❤️

Måske det også var derfor jeg havde let ved at sige fra i klassen. Sig det som det er, at du ikke er klar, at du ikke vil røres ved, eller tales til, som om du bare er et sexobjekt. Det faktisk ret grænseoverskridende og en krænkelse af dig, når du bliver berørt mod din vilje, eller hvis de siger noget i stil med “Kom nu, skal vi ikke gå ud på toilettet, så du kan få noget pik”.

  • A, Pige, 22 år

Hej❤️
Hvis du ikke vil så siger du fra. Fordi hvis du ikke har lyst så har du ikke lyst. Også lad vær med at tænke på hvad din venner siger. Og du skal bare sig fra hvis du ikke synes det er så rart at blive rørt ved.
Håber mine råd hjælper dig❤️

  • Pige🥰, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz
Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat