Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

DET GØR FOR HURTIG

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

fortæl ham at du ikke er klar til den her form for forhold. det er helt OK. hvis du ikke tør kan du altid snakke med nogle af dine veninder om hvordan du har det, eller vende ham lidt den kolde skulder

  • anynom, Pige, 12 år

Hej søde ❤️
Hvor er det godt du skriver. Det tydeligt for mig, at du siger fra. Men jeg tænker du samtidig er bange for at sige fra overfor ham, fordi så driller han dig. Men du desværre nødt til det. Da jeg var på din alder, var det også sådan I min klasse. På det tidspunkt havde jeg dog mødt en dreng, han var et par år ældre end mig, og vi var forelsket i hinanden. Men pga den store afstand sagde jeg fra, vi blev ikke kærester, før nogle år senere. De voksne vil nok bare sige det normalt, det som sker i klassen. Men hvis du synes det et problem, så sig det til sin klasselærer eller for ældre. Fortæl hvad der sker, og at du føler sig krænket, og at du vil have det skal stoppe, da det gør sig utryg i skolen.

Når du klar skal du nok få en kæreste, og alt det der. Han jeg forelsket mig i dag jeg var 13. Vi gift i dag, og har en datter på 1 år. Det er absolut det hele værd, ar vente på den rigtige ❤️

Måske det også var derfor jeg havde let ved at sige fra i klassen. Sig det som det er, at du ikke er klar, at du ikke vil røres ved, eller tales til, som om du bare er et sexobjekt. Det faktisk ret grænseoverskridende og en krænkelse af dig, når du bliver berørt mod din vilje, eller hvis de siger noget i stil med “Kom nu, skal vi ikke gå ud på toilettet, så du kan få noget pik”.

  • A, Pige, 22 år

Hej❤️
Hvis du ikke vil så siger du fra. Fordi hvis du ikke har lyst så har du ikke lyst. Også lad vær med at tænke på hvad din venner siger. Og du skal bare sig fra hvis du ikke synes det er så rart at blive rørt ved.
Håber mine råd hjælper dig❤️

  • Pige🥰, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat