Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

de driller

hej alle mobber mig i min klasse

de siger at jeg har et crush på alle

jeg syntes at det er træls

jeg har prøvet at sige det til dem

men de bliver ved

jeg ved ik hvad jeg skal

hjælp

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej kære ven
jeg forstår dig godt og det er pisse nederen når folk gør sådan noget. men husk folk gør kun sådan noget når det har det dårligt med sig selv. mit råd er at måske bare ignorere eller prøve at sige bare OKAY det gør det fordi det påvirker dig og vis det ikke gjorde vil de ikke finde det sjovt
håber det hjalp søde

  • Anonym, Pige, 13 år

De skal ikke drille dig. Du er en vidunderlig dreng og det skal du aldrig tvivle på. Du må aldrig tvivle på dig værd ❤️

  • S., 15 år

Hej du
Jeg kan godt forstå det er rigtig træls og irriterende, at alle driller dig. Det er ikke sjovt, lige meget hvordan det vender og drejer.

Har du prøvet at sige det enten til en forældre, anden voksen eller din lære.
Jeg kan godt forstå det måske er ubehagelig, at skulle sige det. Netop fordi man heller ikke vil blive drillet med at være “sladrehank”. Hvis du har det sådan, kan du måske skrive til sin lære. Hvis i bruger Aula eller Intra, kan du skrive til enten din klasselære eller en anden lærer. Du kan skrive noget som:
“Hej … jeg føler mig ikke så godt tilpas i klassen, da jeg bliver drillet af de andre med … . Jeg vil helst ikke have, at du fortæller at det er mig der har skrevet, fordi det gør mig mere tryg. Tænkte på om du måske bare lige ville prøve at holde øje med det, eller tage en snak med dem omkring det. Mvh … .”
Tænker din lærer ikke ville have noget problem med at holde dig hemmelig da han/hun bare vil have at du har det godt. Din lærere vil altid gerne hjælpe dig.
Håber du kunne bruge mit svar og at det hele løser sig 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat