Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlige ideer?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
sådan som jeg har forstået det, så er det ikke dig som har lyst til det, men andre. Det kan være svært at “gå imod strømmen“ og hvis de andre siger du skal gøre noget, og hvis du ikke gør det så er man “kedelig” du skal bare vide at du er IKKE kedelig bare fordi at du ikke gør de der Challenge.
Måske du skulle sige til ham at du ikke har lyst ril det, og du vil tilbage til det gamle (hvis det var ham der sagde det) Hvis han bliver sur over at du ikke vil lave det vilde, så er han måske ikke en så god ven alligevel?
Cya

  • CoronaTimeBaby, Pige, 12 år

hej, da jeg var 12 år havde mig og min veninde også en youtubekanal sammen hvor vi lavede lidt dumme ting, som jeg heller ikke havde lyst til at gøre. Gå imod strømmen, du er ikke kedelig af den grund! tag en snak med din ven, og sig til din lærer/forældre at du egentlig ikke vil lave den type videoer du får skældud for men føler dig presset, min lærer hjalp mig med at sige det til hende. husk det er jeres BEGGES kanal, ikke bare din vens. held og lykke!

  • giraffen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat