Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig samvittighed

Hej

jeg er en pige på 12 år.

Og da jeg var på en fest på min klub
var der lige begyndt 4 klasser og der sad en af dem ved siden af mig og mine venner.
Vi var rigtig lede overfor hende og kastede mad på hende,

men nu har jeg bare så dårlig samvittighed
og tænke hele tiden på pigen.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

heej girlie
har du prøvet måske at skrive til hende hvor dårligt du har det med det?

  • freya, Pige, 14 år

Hejsa.
Husk at du lærer af dine fejl. Og nu ved du at du ikke skal kaste mad på andre mennesker. Det kunne være en ide for dig at fortælle hende pigen at du har det dårligt med det. Du kan self. også sende en sms hvis du ikke vil sige det face to face. Hvis du ikke kan lide at gøre det, kan du tage fat i en voksen for klubben og få ham/hende til at hjælpe dig. Forsæt god dag. I believe in you.

  • Amalie, Pige, 14 år

Du kunne spørge om i kunne blive venner dig og 4 klassen og sige til dine venner at det ikke var okay eller sige det til en voksen

  • Simone, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat