Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Briller

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke tage dig af sådan en idiot. Han har nok bare lavt selvværd og måske lader det gå ud over andre. Jeg bruger ikke selv briller men det er ikke grimt til nogle at gå med briller. Nogle mennesker ser endda pænere ud med briller fx synes jeg min søster har nogle flotte briller der klæder hende. Så synes virkelig ikke du skal skamme dig over det, du er smuk som du er.

  • Bukayo, Dreng, 13 år

Det skal du ikke tage dig af. 60% af danmarks befolkning bruger briller, det legit normalt. Ærgerligt at han havde et behov for at sige det, men jeg tror ikke du skal tænke meget videre over det. Briller er kønt til de fleste. Hvis du ikke er glad for det kan du altid bruge kontaktlinser, når du bliver ældre. Det er noget du skal snakke med dine forældre om. Held og lykke

  • anonym, Pige, 14 år

Hej 11 årig pige
Personen der har råbt brilleabe efter sig, har sikkert selv lavt selvværd.
Personen har nok tænkt at det ville gøre sig selv mere sikker, at kritisere dig.
DET ER SLET IKKE OKAY!
Du skal bare huske at du er helt perfekt som du er!
Du skriver selv at du egentlig er okay med at have briller. HUSK DET!
Det vigtigste er at du selv har det godt med at have briller, hvis nogen kritisere dig er det sikkert bare fordi de misunder at du er tilfreds med dit udseende❤️

Det er helt dit eget valg om du vil tale med dine forældre om det.
Hvis ikke du har lyst til det har du måske en god veninde eller noget du kan fortælle det til.
Nogen gange kan det hjælpe at snakke med nogen om det.
JEG ER SIKKER PÅ AT DE VIL FORTÆLLE DIG AT DU ER HELT PERFEKT SOM DU ER!❤️

  • 😌, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat