Brev

Bange for de driller!

Hej.
Jeg vil mega gerne starte min egen youtube kanal.
Men jeg havde en med min veninde, og dem i min klasse drillede mig med det..

 

Men vil gerne have min egen, men tør ikke fordi at jeg ved, at de vil drille!

 

Hjælp?
Hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det her er muligt.
Lav en, og lad være med at fortælle nogen det.
Jeg er selv en der er youtuber, og jeg synes det er fedt.

Men lav den og fortæl det ikke til nogen.

Hilsen en dreng 🙂

  • Anonymous, Dreng, 11 år

Gør det du er glad for! Ikke lade andre stoppe din “drøm” Husk det er dem der er problemet!

  • Dreng 15, 1 år

Hej.
Jeg synes, det er super fedt, når folk følger og får opfyldt deres drømme, og det er helt sikkert værd at kæmpe for. Jeg har også enormt stor respekt for youtubere, bloggere osv., osv. Jeg overvejer også selv om det ville være noget for mig.
Jeg synes, at du skal fortsætte med at lave youtube, hvis du gerne vil det. Det er godt, at du har fundet noget, du godt kan lide, og det er sejt, at du du gerne vil blive ved med det, selvom du bliver drillet. Som youtuber kan det ikke undgås, at nogle driller en med det man laver, men det kan slet ikke måle sig med den store glæde man får, når man får mange følgere/subscribes på Youtube, hvilket jeg håber, at du får. Men bliv ved med det, du gør, fordi det er godt og gør dig glad. Og selvom andre driller dig, kan det godt være, at de også kan lide det du laver, men bare gerne vil spille lidt smart. Du kan også tale med din veninde og/eller forældre om det.
Jeg håber, at du finder ud af det. Hel og lykke.

  • #1, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat